top of page

Aktualitások

Ezen az oldalon az aktuális programokról találsz információkat és leírást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARCHÍVUM

 

 

 

 

 

Párkapcsolati tréning

 

Nem vagy boldog a párkapcsolatodban? Még mindig keresed a társad, de nem találod az igazit? Nem tudod eldönteni kit válassz? Nem érted miért olyan társakat vonzol, akikkel nem vagy harmóniában? Keresed az egyensúlyt az önmagaddal és másokkal való kapcsolódásban?

 

Szeretettel hívunk párkapcsolati programunkra, ahol playback improvizációs színházi és body work technikákkal nézhetsz rá kapcsolataidra, változtathatsz berögzült ámde nem hatékonyan működő mintáidon és nem utolsó sorban töltekezhetsz, önfeledten kapcsolódva önmagadhoz és másokhoz. A létrejött biztonságos légkörben kipróbálhatsz új vagy csak ritkán használt szerepeket.

 

Módszer

 

A változatos eszköztárral működő kétnapos programon a „hagyományos” tréningmódszereket ötvözzük playback improvizációs színházi és mozgásos elemekkel, body work technikákkal. 

 

A színjátszás és az intenzív érzelmi hatású szerepjátszó gyakorlatok segítenek abban, hogy még inkább önmagunkká válhassunk. Átlépjük gátjainkat, hogy megtaláljuk azt, amik ténylegesen vagyunk. Színjátszás közben sokat tanulhatunk arról, miért is viselkednek úgy mások, ahogy viselkednek, és betekintést nyerhetünk az emberek közötti folyamatok működésébe. Ezáltal az önmegismerés elősegítésén túlmenően növeljük magunkban a tőlünk jelentős mértékben különbözőnek tartott emberek iránti megértésünket, amelynek hatására fejlődhetnek kapcsolataink és kommunikációnk.

 

Testünkben raktározunk minden fontos információt arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk. Testközpontú technikák és gyakorlatok (body work) segítségével hozzáférhetünk gyermekkorban kialakult mintázatainkhoz és felülírhatjuk azokat, begyógyíthatjuk olyan mély sebeinket, melyeket kognitív technikákkal nem vagy csak nehezen tudunk megváltoztatni. A body work technikák mélyreható változásokat hozhatnak életünkben, segítenek a korai elakadások feldolgozásában, viselkedési mintáink tudatosításában, megváltoztatásában. 

A tréningen az itt és most megközelítést alkalmazva, kapcsolatba kerülünk azzal, hogy mi mozgat bennünket. A személyes átgondolás és megosztás mellett a program fontos eleme az érzékszervek megtapasztalásán túlmenően a mozgás, ami segít támogatni a változást, a tréningen átéltek integrációját és mélyítését.

 

Időpont

 

2015. szeptember 26-27 - mindkét napon reggel 10-től 18 óráig tart programunk.

 

Jelentkezés

 

 

 

 

Ár

 

A kétnapos program díja: 22.000 Ft (jelentkezésed 2.000 Ft előleg befizetésével véglegesítheted).

 

Csoportvezetők

 

Sebestény Tibor

 

„Ahogy írok magamról, figyelek csak fel arra, hogy nagyjából egyidőben tanultam coachingot, tréning csoport vezetést és a playback improvizációs színházazást. Mindez 2004-ben kezdődött, amikor nagy változások indultak be az életemben. Ezen közben szerzett tapasztalatim segítettek már több embert és csoportot támogatni.”

 

Göndör Nóra

 

 

3 érzelem 3 workshop

 

 

 

 

 

Nőiségünk rejtett titkai és ereje
3 napos női csoport

 

Időpontja: 2016. április 22-24. (9.00-17.00 óráig.)

 

Saját élményű női csoportba várunk Téged, ahol dolgozhatsz nőiségedet blokkoló fizikai és lelki gátak felszabadításán; méhed és egyéb női szerveidben hordozott sérelmeid begyógyításán, szexualitásod, spirituális lényed kiteljesítésén. 

 

A csoporton testi-lelki-szellemi gyakorlatokkal gyógyítjuk lelkünk sebeit; body work,  dramatikus és tantrikus technikák segítenek minket; transzlégzéssel, meditációval, zenével és művészetterápiás eszközökkel, valamint a ThetaHealing gyógyító erejével találkozhatsz. 

 

Csoportvezetők: Dobos Andrea Beáta (vipassana meditáció, születésterápia, szimbólumok, ThétaHealing, transzlégzés ) és Göndör Nóra (coaching, pszichodráma).

 

Jelentkezés: Dobos Andrea Beáta: dobosandrea7@gmail.com, vagy Göndör Nóra: gondornora@gmail.com

 

A csoport korlátozott létszámmal indul, ezért előjelentkezés szükséges előleg befizetésével.

 

Információ: www.szuletesterapia.hu; www.ecoaching.hu

 

A részvételi díj: 14.000 Ft x 3 nap: 42000 ft

Előleg: 14.000 Ft

 

Számlaszám: AXA Bank 17000019 12515745 Számlatulajdonos: Dobos Andrea Beáta

(Megjegyzésbe kérlek írd oda, hogy női csoport.)

 

3 nap tematikája

 

1. Anyai minőségünk: transzgenerációs vonalaink megértése; nőiségünk anyai  energiáinak mélyebb megtapasztalása; saját hozott, felvett és vágyott anyai mintáink  harmonikus integrációja

 

2. Szexualitás és nőiség: a szexualitás, mint spirituális szimbólum megértése;  szexuális blokkok oldása; lelki bajaink szomatizálásának megelőzése

 

3. Család és spiritualitás összeegyeztetése: spirituális gyakorlatok a mindennapi  családi életben; családi életciklusok szimbolikája a spiritualitás szemüvegén keresztül

 

A 3 nap egymásra épül, ezért elköteleződés szükséges mindhárom napra.

 

 

Női teremtő erőnk titkai: kiteljesedés a teremtő erőnk által

 

bottom of page